Somon cu cartofi

Ingrediente:

-  400 gr somon
-  3 cartofi mari, taiati felii
-  425 gr rosii tocate
-  200 gr dovlecei
-  200 gr ardei verde
-  200 gr morcovi
-  200 gr patrunjel tocat
-  2 linguri branza fara grasimi (optional)
-  ulei de masline
-  pesmet (optinonal)  
-  piper negru

Mod de preparare:

Ungeti o tava cu ulei de masline; puneti in tava un strat de cartofi, somonul, peste somon restul de cartofi si acoperiti cu dovlecei, rosii, morcovi si ardeii. Daca doriti puteti pune deasupra branza fara grasime si pesmet. Tava se pune la cuptor timp de 40 de minute.

Pofta buna!

Tags:
somon
cartofi
rosii
dovlecel
morcovi
patrunjel
ulei de masline
ardei verde
branza
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare