Vom slabi rapid in viitor

Secretul e simplu : nu mananci prea mult cand nu ti-e foame. Mergand pe acest principiu, cercetatorii germani au inventat un aditiv alimentar care poate fi folosit in iaurt sau in bauturi de cei care vor sa piarda in greutate. Vom slabi rapid in viitor cu ajutorul substantei care reuseste sa potoleasca senzatia de foame. 

Pe numele ei de laborator SATISFIT-LTG, substanta a fost inventata de Dr. Carsten Huettermann. El a facut teste pe mai multi voluntari si toti s-au simtit satui dupa ce au consumat portii mici din alimente care contina substanta magica. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Nu este de fapt o noutate pentru ca aditivul alimentar este o noua versiune a celulozei metilice, substanta folosita, de mai bine de peste 50 de ani, ca agent de afanare in diverse alimente. 

 

 

Ca tot suntem la lectia de chimie, va spun ca aceasta celuloza metilica arata ca un praf alb  care se poate dizolva in ap? calda si se transforma intr-un gel, care actioneaza ca un lipici intre ingrediente. 

 

Diferenta dintre celuloza metilica si SATISFIT-LTG sta in faptul ca daca prima trece rapid prin stomac, a doua se transforma in gel si reuseste sa ramana acolo pentru a mentine senzatia de satietate. 

 

Strict nutritiv aditivul ne va ajuta sa nu mai mancam atat de mult si sa ne simtit satui. Aditivul a fost pana acum introdus in iaurturi si shake-uri dar studiile vor continua. 

 

Chiar daca viitorul suna bine, e totusi departe asa ca pentru a va stavili poftele si a slabi in prezent, gasiti pe Dietetik o lista cu alimente care va ajuta.

Tags:
Vom slabi rapid in viitor
satietate
regim de viata sanatos
aditivi alimentari
calorii
calculator calorii
dieta rapida si eficienta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare