Slabiti in pasi de dans!

Fitness 07.10.2009 Madalina Stama

Iar acum va intreb eu pe voi, cine si-ar dori sa stea ore-n sir la sala, doar-doar mai da jos cateva sute de grame!? Si atunci m-am gandit ca o sa va distrati daca veti bifa in agenda voastra si cateva lectii de dans

Da, stiu ce o sa va ziceti, ca nu ajuta deloc. Din contra! Mergandu-se pe premisa ca organismul consuma mai multa energie in urma efortului depus, dansul va poate ajuta in lupta voastra cu kilogramele. Stiu ca unii dintre voi si-au pierdut orice speranta, cantarindu-se zi de zi si observand cum kilogramele stau tepene acolo, fara a avea bunul-simt sa mai si plece, precum musafirii care uita de fiecare data unde este casa lor de fapt.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Asa ca incercati, dati o sansa si acestei oportunitati care se iveste si o sa vedeti ca nu o sa para rau. Pentru ca multi dintre voi o sa se intrebe acum: “Dar oare ce fel de dans slabeste?” ar trebui sa stiti ca nu stilul de dans face diferenta, ci efortul pe care-l depuneti. Nu conteaza nici macar daca aveti talent ori ba si nici genul de muzica pe care-l preferati, ci gramul de vointa. Vreti sa slabiti, atunci dansati! Cand emisiunea voastra preferata este intrerupta de calupul de reclame, care parca nu se mai termina, luati-va iPOD-ul and feel the beet :)

 

Si avand in vedere ca publicitatea Tv poate dura si 10 minute, daca prindeti doua pauze in emisiunea voastra preferata, ardeti mai multe calorii  decat daca ati fi ales sa stati toloniti pe canapea. Alta idee funny este sa dansati cu cei mici. Priviti partea buna a lucrurilor, aflati ce muzica asculta ei si va bucurati impreuna facand ceva distractiv. Esti femeie si te ingrozeste ideea ca tot tu trebuie sa faci si azi curat dupa cei mici?Ia-ti cateva minute libere si danseaza. Iar ideea potrivit careia 30 de minute de dans arde 180 de calorii ar trebuie sa te motiveze indeajuns pentru a invinge in lupta cu kilogramele. 

 

 

Tags:
dans
efort fizic
rezistenta fizica
flexibilitate
forta
calorii
kilograme
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare