Tracy Anderson te invata sa faci fitness IV

Fitness 03.09.2010 Otilia Ignat

 

Exercitiile de fitness care au facut-o celebra pe Tracy Anderson sunt simple, sunt adaptate perfect anatomiei feminine, urmaresc realizarea unui trup zvelt si armonios, fara excese musculare neplacute, tonifica si intretin masa musculara. Asociate cu o dieta echilibrata si sanatoasa, exercitiile lui Tracy Anderson sunt capabile sa-ti modeleze trupul.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Eficienta miscarilor propuse de Anderson sta in repetitivitatea acestora. Fiecare miscare trebuie reluata de minimi 20 de ori, in cazul incepatorilor si de minim 50 de ori, in cazul celor cu musculatura tonifiata, pentru a avea efect. Miscarile de fitness din seria „Lectii pentru acasa”  trebuie efectuate in fiecare zi.

 

Este de dorit ca seriile de miscari si exercitii sa fie combinate astfel incat, cele 30 de minute de miscare in intimitatea casei tale, sa determine moblizarea tuturor grupelor musculare: brate, abdomen, spate, coapse si gambe. Este foarte bine daca o sesiune de fitness se termina cu o repriza cardio, in cursul careia vei pierde foarte multe calorii.

 

Pentru exercitiile dedicate coapselor si gambelor, raman valabile toate indicatiile anterioare. Tine spatele drept, contracta puternic musculatura abdominala. Miscarea trebuie sa fie energica si continua. Invata miscarile lui Tracy Anderson, apoi combina singura exercitiile pentru a ajunge la rezultatele dorite.

 

In filmul de mai jos este tema pentru acasa pentru acest week-end.

 

 

In loc de final, ca un premiu pentru ambitie, cateva secvente rare, unde Tracy Anderson o antreneaza pe Gwyneth Paltrow. In fapt o alta serie de sugestii si tot atatea idei pentru acasa!

 

 

 

Tags:
fitness
exercitii cardio
Tracy Anderson
incalzire
vedete slabe
antrenor personal
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare