Dieta lui Britney Spears

Diete celebre 20.10.2008 dietetik

Daca la inceput vroia sa fie perceputa ca pe o fetita neprihanita, cu timpul Britney s-a maturizat sau mai bine spus a inceput sa guste din viata. Si cum viata te urca si te coboara, Britney Spears a reusit sa tina mult timp prima pagina a ziarelor. Insa, nu cu incasarile obtinute de pe urma concertelor. A fost implicata in scandaluri, in care a fost vazuta consumand alcool sau mai grav facand accident. O scena care a socat presa a fost aceea in care a trecut cu roata masinii peste piciorul unui ziarist. A fost catalogata ca fiind o mama iresponsabila, fiind surprinsa de mai multe ori de paparazi cum isi neglija copiii, punandu-le viata in pericol.



Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Scandalurile si procesele pentru custodia copiiilor pareau sa o fi decimat pe frumoasa cantareata. In plus a fost suprinsa de multe ori in ipostaze care cat de putin accent pune pe aspectul ei fizic. Cu toate acestea Britney a reusit sa surprinda pe toata lumea, si de data aceasta nu printr-o eroare in materie de vestimentatie, ci printr-o silueta de invidiat. Asa ca am cercetat, si am descoperit ce a ajutat-o pe Britney sa slabeasca. Trebuie sa reamintim ca este mama a doi copii si nu are mai mult de 27 de ani. Si iata cu toate acestea, ca acum arata mai bine ca niciodata.


Regimul vedetei


Un apropriat al vedetei a comunicat pentru o publicatie ca Britney poate slabi si 10 kilograme in doar doua saptamani. Deja, suna mult prea bine, nu? Insa avea si pentru ce, nu? Britney a lansat de curand un nou album, deci trebuia sa convinga pe toata lumea ca este printesa muzicii pop. Este bine stiut faptul ca Britney era fana a laxativelor si pastilelor pentru slabit. Insa, de data aceasta se pare ca regimul a fost cel care a ajutat-o sa-si recapete silueta.


De multe ori cantareata a fost suprinsa impreuna cu familia ei la magazinele de tip fast-food. Dar, de data aceasta a scos din meniu tot ce inseamna mancare junk-food in schimbul a cinci mese pe zi bogate in proteine.


Tags:
Britney Spears
proteine
dans
sport
pui
somon
avocado
salate
legume
orez
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare