Dieta Sarah Michelle Gellar

Ce-i drept era la moda pe-atunci, iar Buffy vrand-nevrand a devenit personajul favorit al multora dintre noi. Si cu ce si-ar putea umple timpul o experta in arta macelaririi vampirilor? Parca si vad: de la 07.00 pana la 09.00 vanatoare, de la 10.00 micul dejun, de la 10.30 pana la 11.30 arta manuirii tepuselor. Zau, cum s-ar mentine in forma o vedeta, care pana mai ieri se lupta pe platourile de filmare cu vampiri?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In realitate Buffy duce un stil de viata sanatos. Pentru a tine departe kilogramele nedorite, ea a eliminat complet din alimentatie: semipreparatele, uleiul, cofeina si alimentele prajite. In plus, Sarah a imprumut cate ceva din stilul de viata al japonezilor: sushi. Se pare ca aceasta combinatie de peste crud, legume, alge crude si orez ii prieste de minune lui Buffy.

 

Credeati ca acestea sunt singurele secrete ale vedetei? Ei bine, nu. Sarah adora sportul, iar artele martiale sunt preferatele ei (Taekwondo-o metoda de relaxare si antrenament). La acestea se mai adauga sedinte pe trambulina elastica si ore de gimnastica. Iar abdomenul il are tot timpul plat, fara pic de grasime gratie orele de dans din buric.

 

Da, da din buric. Si de ce va amuzati asa? Apropo, stiati ca o ora de dans din buric arde tot atatea calorii cat o ora de aerobic? Si daca nu ma credeti, poate ar fi cazul sa priviti in detaliu pozele cu Buffy.

Tags:
Buffy
vampiri
demoni
Sarah Michelle gellar
semipreparate
ulei
cofeina
sushi
orez
legume
alge crude
aerobic
arte martiale
dans din buric
dietetic
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare