Dieta cu 7-8 mese pe zi este geniala

Daca nu vrei sa petreci ore in sir in bucatarie in timpul procesului de slabire cu tot felul de meniuri pe care sa le respecti pas cu pas, atunci poti incerca dieta cu 7-8 mese pe zi. Poate parea ca este vorba de si  mai multa munca in bucatarie fiind vorba de atatea mese, dar te asiguram ca nimic din ce pare nu este asa. O astfel de dieta este reala si este cat se poate de eficienta, iar in afara este destul de populara. Atunci cand vrei sa scapi de 5-6 kilograme enervante poti apela la dieta simple, dar care sa nu te infometeze. In special persoanele mult prea ocupate iubesc dietele de acest gen pentru ca sunt sedentare din cauza locului de munca si se confrunta uneori cu surplus de kilograme. Nu putem recomanda dieta de fata si persoanelor care au nevoie sa slabeasca mult prea mult. Asta pentru ca o astfel de dieta se tine 7-10 zile, timp in care nu poti pierde zeci de kilograme, dar poti incerca sa faci mici pasi spre un stil de viata mai sanatos.
 
Cand te gandesti la 7-8 mese pe zi, ajungi la concluzia ca totusi este vorba de mula mancare si implicit de multe calorii si te intrebi cine dispune de atat de mult timp liber incat sa le pregateasca. Ei bine, secretul dietei de fata este ca poti manca cat de mult poti din anumite alimente-cheie si chiar la ore tarzii daca este cazul si vei reusi sa slabesti. Acest lucru este posibil tocmai pentru ca este vorba de cele mai slab calorice alimente pe care le poti alege de pe piata.
 

Cum poti obtine 7-8 mese pe zi?

 
Iata ca am ajuns si la ce te intereseaza de fapt! Secretul este organizarea, cumparaturi facute din timp ca sa fii mereu aprovizionat acasa si nu strica si cateva caserole inchise bine ermetic si pungi cu lift la gura care stau inchise perfect. Poti cumpara 5-6 alimente ieftine si cu putine calorii si pe care le poti taia cuburi sau da prin razatoare dupa caz, iar pasul urmator este sa le adaugi in caserole si pungi la frigider sau congelator unde este nevoie.
 
In ziua cand stii ca trebuie sa mananci doar scoti 2-3 caserole sau pungi pentru a combina alimentele gata taiate si mai adaugi tu condimente dupa gust, ierburi aromatice, ulei de masline, otet si fructe daca este cazul.
 
 
Faptul ca vei avea in casa alimente cu putine calorii si slab calorice inseamna ca le poti combina cat mai divers cu putinta cu altele de acelasi gen si poti consuma fara probleme 7-8 mese. Sunt necesare multe mese, avand in vedere ca esti la cura de slabire si organismul s-a obisnuit o lunga perioada de timp cu mancaruri mult prea consistente si cu multe calorii. Este normal ca organismul sa resimta noile schimbari din viata ta.
 
 
Partea buna este ca pregatesti tot o data intr-o cantitate potrivit de mare si nu mai ai treaba o zi intreaga cu statul in bucatarie. Poti alege sa procedezi astfel din 3 in 3 zile, seara si vei avea masa pregatita de la primele ore. Daca vrei, poti lua mancarea cu tine la locul de munca, dar numai sa o pastrezi in caserole inchise bine ermetic, sa fie frigider si sa o stropesti mereu cu zeama de lamaie ca sa nu-si schimbe culoarea si gustul.
 
 

In ce pot consta cele 7-8 mese pe zi?

 
Din combinatiile urmatoare  poti consuma peste masura:
 
  • Salata de varza, morcov, rosii, patrunjel, marar – varza si morcovii se dau prin razatoare
  • Salata de rosii, castraveti, patrunjel, ridiche si marar - iata aici 6 salate de acest gen
  • Salata de ciuperci, fulgi de chilli si frunze de salata
  • Frunze de salata, rosii si varza alba sau rosie
  • Salata de fasole rosie, rosii si frunze verzi
  • Salata de porumb la conserva, ceapa rosie, ceapa verde, frunze de salata rosii si patrunjel

 
La pranz poti avea o masa mai consistenta si poti adauga o mana de cuburi de piept de pui gatite la grill sau 1 mana de peste precum somon, tilapia sau pangasius. Restul meselor pot fi la 1-2 ore.
 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
dieta geniala
dieta
mese
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare