Dieta lui Jennifer Love Hewitt

Diete celebre 07.04.2009 dietetik

Ce a determinat-o pe Jennifer Love Hewitt sa tina dieta? Ei bine, vedeta nu a avut niciodata probleme cu greutatea, insa statutul sau de vedeta nu-i permite sa accepte niciun compromis cand vine vorba de aspectul sau fizic.
Jennifer a reusit sa atraga tot timpul privirile fotografilor insistenti gratie siluetei sale. Si-a castigat popularitatea cu filmul I Know What You Did Last Summer, realizat in 1997, unde actrita a jucat alaturi de Sarah Michelle Gellar si Freddie Prinze Jr.
Un an mai tarziu in 1998 joaca intr-un alt film care pastreaza actiunea din I Know What You Did Last Summer, numai ca de data aceasta titlul este un pic schimbat I Still Know What You Did Last Summer.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Anul trecut in luna noiembrie au aparut niste poze, in care actrita era prezentata intr-o ipostaza mai putin reusita. Este vorba de cate poze in care Jennifer ere surprinsa in costum de baie si se vedea clar ca aceasta se ingrasase.
Surprinzator este faptul ca vedeta nu a fost surprinsa pana acum intr-o asemenea ipostaza jenanta, nu a avut probleme cu greutatea.
Aceste poze fac dovada faptului ca vedetele trec printr-un stres cumplit atunci cand vine vorba de imaginea lor, demonstrand eforturile pe care le fac pentru a deveni slabe.
Cei de la Daily Mail nu s-au lasat convinsi de vedeta ca aceasta a tinut dieta gratie careia a reusit sa faca din cele 8 kilograme o amintire urata.

 

Simtindu-se atacata cand s-a spus despre ea ca a a mancat orice de a ajuns asa, vedeta le-a dat un sfat tuturor reprezentantelor sexului slab spunandu-le sa se mentina puternice daca au forme si si le etaleaza purtand un costum de baie. Desi intuim motivele pentru care Jennifer s-a decis sa slabeasca, aceasta a declarat presei ca a vrut sa slabeasca in primul rand pentru ca tine la sanatatea ei si pentru a avea mai multa energie. Iar faptul ca vedeta a reusit sa scape de 8 kilograme in decurs de 10 saptamani este rezonabil.

 

Dieta vedetei
Potrivit antrenorului sau personal, Jennifer Love Hewitt consuma in fiecare zi intre 1500 si 1800 de calorii. Urmeaza o dieta care este relativ ridicata in proteine, incluzand carne slaba de curcan, pui fript, branza, iaurt cu putine grasimi si peste servit impreuna cu cereale integrale si legume.
Decat sa aleaga gustari cu multi carbohidrati, actrita prefera sa consume cereale integrale, fructe ca si gustari pentru a-si mentine optim nivelul de energie, in timp ce scade numarul de calorii. Actrita a inteles ca mancand seara tarziu se poate ingrasa si din aceasta cauza evita gustarile sau mesele servite la ore tarzii.

 

Tags:
Jennifer Love Hewitt
carne de curcan
pui
branza
iaurt
cereale integrale
legume
exercitii cardio
exercitii de rezistenta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Ruslan
    1. Ruslan 22.04.2009 16:44

    Ca un viitor doctor sunt deacord cu Jennifer si dieta ei. As recomanda sexului feminin sa incerce ca e e ceva sanatos...

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare