Cum poti slabi 15-20 de kg in 2-3 luni?

Diete clasice 15.10.2018 dietetik
Nu toate persoanele sunt norocoase si sa aiba 5-6 kilograme in plus. Unele persoane si-au neglijat prea mult silueta, avand un stil de viata haotic care si-a pus amprenta de-a lungul timpului. Grasimea care nu a aparut peste noapte nu poate fi eliminata ca prin magie, motiv pentru care se recomanda o cura de 2-3 luni. Asa poti obtine rezultate uimitoare si vei fi in sfarsit multumit de silueta dobandita. Sfatul nostru este sa nu alegi o dieta restrictiva ca in cazul celor care au de slabit doar cateva kilograme, ci trebuie sa alegi diete ce ofera slabire progresiva si sanatoasa, fara sa fii restrictionat de la prea multe categorii alimentare.
 
Tine cont ca o persoana care s-a neglijat prea mult nu va putea sa-si schimbe peste noapte stilul de viata cu care s-a obisnuit. Schimbarile se fac treptat, astfel incat organismul sa nu se simta lezat. Nu ai nevoie de un medic sau de un nutritionist care sa-ti spuna ca trebuie sa mananci sanatos, echilibrat si variat. Oricine cunoaste acest aspect. Problema este cum poti face asta? Ei bine, asta vei descoperi in cadrul acestui articol!
 
Sa slabesti 15-20 de kilograme este enorm de mult si e bine sa slabesti intr-o perioada indelungata de timp ca sa nu risti sa te trezesti cu vergeturi sau piele lasata. Nu vei dori apoi sa-ti faci operatii ca sa scapi de surplusul de piele.
 
Pentru ca nu exista o dieta anume din cele cunoscute de tine sau cele populare din jur care sa te ajute sa scapi de atatea kilograme, noi te vom indruma spre cele mai potrivite mese care sa te ajute sa-ti formezi un stil de viata alimentar de care sa te bucuri  si in perioada de mentinere. Se poate si inca fara infometare sa slabesti frumos. Iata ce trebuie sa faci in fiecare zi:
 
1.Consuma mancarea mai putin gatita. Este poate chiar mai gustoasa si mai nutritiva. Cu cat mancarea este mai simpla in farfurie cu atat mai bine. 80% trebuie sa consumi mancare cruda sau gatita la aburi 1-2 minute.Poti consuma tot felul de legume si verdeturi, fructe, salate fresh, paste tartinabile din legume, smoohtieuri si chiar supe crema din legume si ierburi aromatice.
 
 
2.Uita de carnea de miel, vita, porc, carnati, slanina si mezelurile nesanatoase. Consuma dimineata la sandvsuri sau ca aperitiv 2-3 felii de sunca de pasare sau ton in apa, sardine, somon afumat, bacon rumenit la grill. 
 
3.Nu mai folosi ulei la prajit, maioneze, smantana, sosuri grase si prea multa paine cand mananci. Mancarea capata gust cu putina sare kosher sau Himalaya, piper, curry, turmeric si diverse ierburi aromatice. Poti incerca chiar sa pui zeama de lamaie la orice mancare.
 
 
4.Propune-ti sa consumi in fiecare zi cate o categorie alimentara diferita. De exemplu, luni consumi cartofi dulci si copti cu legume crude si verdeturi si poate putin sos tzatziki, marti poti consuma la pranz orez brun fiert cu legume crude si verdeturi si tot asa. Te poti inspira din meniul mediteranean, cel mai sanatos din lume!
 
5.Ai voie sa consumi piept de pui, piept de curcan,  copanele de pui, ficatei, pipote, fructe de mare si peste fara spini. Poti consuma zilnic cate o palma de carne, gatita la grill, la cuptor sau fiarta. Exclus gatitul in tigaie cu mult ulei! Ai grija sa consumi multe alimente crude langa carne.
 
6.Consuma 5-6 pahare cu smoothieuri fresh in fiecare zi cu o jumatate de ora inainte de mese. Te vei simti mult mai bine, iar digestia va decurge normal. Iata niste idei!
 
7.Nu te complica cu gatitul ore intregi in bucatarie. Prepararea mancarii nu trebuie sa-ti ia mai mult de 5-10 minute maxim. Asta pentru ca se recomanda sa fie consumatat cat mai simplu si mai curat.
 
8.Nu ezita sa folosesti tot felul seminte, nuci, migdale la orice fel de mancare.
 
 
9.La cina se recomanda doar supele crema din legume ce nu necesita incalzire si salatele crude.
 
10.Poti consuma maxim 2-3 felii de paine la o masa dar sa fie din seminte sau paine neagra sau Ezechiel.
 
 
11.Ai grija sa ai mereu in casa alimente precum avocado, ton in apa, fasole neagra sau rosie la conserva, mix de legume mexicane, rosii romanesti, dovlecei, vinete, naut la conserva, fulgi de ovaz, hrisca coapta, seminte de cuscus si iaurt grecesc cu putine grasimi.
 

 

Tags:
cum poti slabi
cum poti slabi 15-20 de kilograme
kilograme
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare